HALK54.COM/ÖZEL HABER

NE OLMUŞTU!

Kanlı saldırı dün Tekeler Mahallesi Pancar Çevre Yolu Kızılbeylik Mevkiinde meydana gelmişti. Çevre Yolu’nun nakliyat işiyle uğraşan İlkay Ş. isimli şahsa bir kişi çevre yolu üzerinde tabancayla ateş açmış, açılan ateşle birlikte kasıklarından vurulan İlkay Ş. kanlar içinde kalmıştı. Aşırı kan kaybeden İlkay Ş.’ye ilk müdahale çevredeki esnaf tarafından yapıldıktan sonra olay yerine gelen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

BİR GÖZALTI    
Yaşanan olay sonrasında polis olay yerinde gerekli incelemeyi yaparken, Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekibi de delil çalışması yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırma sonrasında olaya karıştığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın polis ifadesini alırken, olayın firari şüphelisi ise her yerde aranıyor.

YAŞ GÜNÜ
Öte yandan Pancar Çevre Yolu’nda uğradığı silahlı saldırı sonrasında yaralanan nakliyatçı İlkay Ş.’nin sağlık durumunun iyi gittiği öğrenildi. İlkay Ş.'nin vurgundan bir gün önce yaş günü olduğu ve arkadaşlarıyla birlikte yaş günü kutladığı öğrenildi.