Erenler Küpçüler Mahallesi'nde iki gün önce meydana gelen olayda, Serkan Ç. (29) isimli şahıs 3 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Merve Nimet Ş.'nin nişan törenini basarak, tartıştığı eski nişanlısı Merve Nimet Ş. ile annesi Melahat Ş. (44), babası Kurtuluş Ş. ve Merve Nimet Ş.’nin yeni nişanlısı 26 yaşındaki Hüseyin D.’yi silahla yaralayarak olay yerinden kaçmıştı. 

Yaşanan bu olayı öğrenip olay yerine gitmek için yola çıkan şüpheli Serkan Ç.’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen ağabeyi Mümin Ç., Karasu Çevreyolu'nun Erenler kesimi üst geçit mevkiinde bulunan ışıklarda önündeki araca 'yol meselesi' yüzünden sinirlenerek, araçta bulunan 2 kişiye ateş açmıştı. Bu olayda Resül Ankıt olay yerinde Davut Bilgin ise kaldırıldığı hastane de can vermişti.

AĞABEY TUTUKLANDI
Yaşanan olay sonrasında polis ekiplerince kısa sürede yakalanan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ağabey Mümin Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderilirken, nişan basan Serkan Ç.’nin yakalanması için polis çalışmasını sıkı bir şekilde sürdürdü.

KARDEŞİ GEYVE'DE YAKALANDI
Bir gecede 4 kişiyi yaralayan Serkan Ç.’nin gidebileceği yerleri çember altına alan cinayet masası ekipleri, Serkan Ç.'yi Geyve'de yaptıkları operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Cinayet Büro ekiplerince yakalanan Serkan Ç.'nin üzerinden olayda kullandığı değerlendirilen 1 Adet 7,65 mm çapında tabanca, tabancaya takılı 1 adet şarjör ve el çantasında aynı tabancaya ait 1 adet şarjör, bu şarjölere takılı ve el çantasında bulunan toplam 42 adet 7.65 mm çapında dolu fişek, 1 adet 7.65 mm çapına boş kovan ve çanta içerisinde 5 adet 2 calibre av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Serkan Ç.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.