HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Ferizli ilçesinde esnaflık yapan 27 yaşındaki Cemil Serhoş, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde dükkanını kapatıp eve gittiği sırada 'Aracımız bozuldu, yolda kaldık' diyerek kendisini durdurup yardım isteyen 2 kişinin saldırısına uğramıştı. 

Olayın şokuyla Ferizli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığınan Cemil Serhoş'un şikayeti sonrasında gözaltına alınan 2 şahıs, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yaşadığı dehşet anlarıyla ilgili halk54.com'a konuşan Serhoş, olaydan sonra yakalanan şahısların serbest kalmasından dolayı rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Bu durumla alakalı şahısların bu süreçte gözaltında tutulmasını talep ediyorum." dedi.

Halk54.com'a konuşan Cemil Serhoş, "Dükkanımı kapatırken bir şahsın beni izlediğini gördüm. Eve gidiyordum aracımla. Sonra yolda bir araç kaputunu açmış bekliyordu. Şahıslardan biri bana durmam için el yaptı. Bende insaniyet namına durdum. Durduğumda şahıslardan biri yanıma yanaştı. Araçları arıza yaptığı için yardım etmemi istediler. Bu bahaneyle beni aşağıya indirmeye çalıştılar. Bende bu saatte yardım edemeyeceğimi söyleyince bir anda saldırıya geçti. İlk anda gaspa uğradımı sanıp bir an önce orayı terk etmeye çalıştım. Sonra Ferizli İlçe Emniyet Müdürlüğüne sığındım. Olayla ilgili şahıslar gözaltına alındı, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Konuyla ilgili devlete olan güvenimin sarsılmaması adına benim ailem bu olaydan çok rahatsız. Eşim kapıya çıkmaya korkuyor. Bu durumla alakalı şahısların bu süreçte gözaltında tutulmasını talep ediyorum." ifadelerini kullandı.