GÖZALTINA ALINDI

Servis şoförünü darp ettiği o anlar an be an kameralara yansıyan H.Ç. (42) Sakarya Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?

Kaza,  Adapazarı ilçesi Şeker Mahallesi Dibektaş Caddesi Ak Sokak’ta 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere, A. O. idaresindeki 54 S *** plakalı okul servisi ile Ayşe K. idaresindeki 54 BS *** plakalı otomobilin karıştığı kazada 4'ü çocuk toplam 6 kişi yaralanmıştı. Kazadan hemen sonra servis şoförünün çevredeki vatandaşlar tarafından 'çok hızlısın' denilerek darp edildiği iddia edilmişti. O kazanın ve kazadan hemen sonra yaşanan darp anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.  Görüntülerde; cadde üzerinde seyir halinde olan otomobilin kontrolsüz bir şekilde sokağa girmek için manevra yaptığı ve karşı şeritten gelen servisin otomobile çarptığı anlar yer aldı. Daha sonrasında ise kazayı görerek bölgeye koşan vatandaşlardan birinin servis şoförünü darp ettiği anlar ve sürücü Ahmet O.’nun aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yere yıkıldığı anlar yer aldı.

AÇIKLAMALARDA BULUNULDU

Şoförü darp edilen okul servisi şirketin yetkilileri olayın ardından açıklamalarda bulundu.  Yapılan açıklama şöyle; "Sakarya ili Adapazarı ilçesi Şeker Mahallesinde bugün (03.03.2020)Saat: 16:00 sularında servis aracı kendi şeridinde ilerler ilken karşı taraftan hızla gelen acemi bayan sürücünün servis aracı önüne bir anda giriş yaparak yaralamalı trafik kazası olmuştur. Kaza sonucu servis sürücüsüne kaza mahallinde bulunan magandaların hain saldırısı sonucu sağ kalça kemiği kırılmış, beyin kanaması geçirmiştir. Ağır yaralı servis sürücüsü A.O. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesi vermektedir. Bu hain saldırganların kim olduğu bilinmemektedir, saldırganların Türk Emniyeti tarafından yakalanarak, yüce Türk adaletine teslim edilip en ağır cezaya çarptırılmasını beklemekteyiz" ifadelerine yer verildi. /medyabar.com