NE OLMUŞTU!
Kanlı ve üzücü olay geçen 31 Mayıs gecesi Kocaali Şerbetpınarı Mahallesi’nde meydana gelmişti. Daha önce aralarında husumet bulunan iki aileden Ş.T., Ö.T., N.T., E.T. ile Cengiz Tenkoğlu isimli kişiler ile İ.K., Ş.K. ve E.K. isimli kişiler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada silahla yaralanan 36 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Cengiz Tenkoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

TUTUKLANDILAR
Olayın yaşandığı adreste jandarma ekiplerince yapılan aramalarda 2 adet tüfek, 3 adet tabanca, 7 adet tüfek fişeği, 4 adet 9 milimetre tabanca mermisi, 8 adet 7.65 milimetre tabanca kovanı, 2 adet 9 milimetre tabanca kovanı, yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğunda fişek kılıfı ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.K. ve Ş.K. isimli şüpheliler, jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Her iki şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KONUŞMAYA GİTTİK
Yaşanan olay sonrasında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ileri süren öldürülen Cengiz Tenkoğlu’nun kardeşi 31 yaşındaki Özgür T., “Biz o akşam balıkhanede oturduk. Saat 02.00 ile 02.30 arasında ölen ağabeyim ile babam bizden önce araçla eve çıktı. Bir süre sonra eve çıkarken daha önce aramızda husumet olan şahıslar tarafından bizim aracımıza ateş açıldı. Aracıma saçma isabet etti. Eve geldik ve durumu anlattım. Sonra ben ‘Neden bize ateş ettiniz’ diye konuşmaya gittim. Sonra olay oldu. Ailem silah sesini duyunca geldi. Bizim ev basmak gibi bir niyetimiz yoktu” dedi.