Hendek’te 6 can kaybı, 1 kayıp ve 126  kişinin yaralanmasıyla son bulan iş kazasının soruşturması sürerken il genelinde yaşanan kazalar kafa karıştırıyor. Akyazı Topağaç Mahallesi’nde M.K. isimli bir beden işçisi spiral denen iş makasıyla elini kesti. Yine Akyazı Kızılcıkorman Mahallesi’nde köprü şantiyesinde çalışan A.G. geçirdiği kazasıyla gözlerini hastanede açtı.

Akyazı’da yaşanan iş kazalarına bir yenisi Erdoğdu Mahallesi’nde eklendi. Bir işyerinde çalışan E.K. yüzüne demir çarpmasıyla şoka girdi. Yaralı işçi hemen hastaneye kaldırılırken, bu kez de Kuzuluk Mahallesi’nden bir iş kazası haberi geldi. Bir işyerinde çalışan M.K. isimli işçi elini makineye kaptırınca ortalık kan gölüne döndü.

Geyve Kozan Mahallesi’nde C.Ç. isimli şahıs yere çakılınca devreye ambulans girdi. Adapazarı Taşkısığı Mahallesi’nde bir işyerinde ismi açıklanmayan 2 işçi geçirdikleri iş kazasıyla hastanelik oldu. Arifiye Adliye Mahallesi’ndeki işyerinde çalışan Y.Ö. parmağını sıkıştırınca acı içinde inledi. Hendek Kargalıhanbaba Mahallesi’nde ismi nedense açıklanmayan ve başka iş yerlerinde çalışan iki kişi vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı.

Arifiye-Adliye Mahallesi’nde bir işyerinde çalışan A.D. dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle parmağına çekiçle vurdu. Söğütlü Soğucak Mahallesi’nde ayrı işyerlerinde çalışan 6 kişi vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralanarak hastanelik oldu.

Akyazı’da 6 işyerinde meydana gelen 6 ayrı iş kazasında 6 kişi hastanelik oldu. Kan ve acının adresi olan Akyazı’da yaralananların tedavisi hastanenin acil servislerinde yapıldı. Hendek Kargalıhanbaba Mahallesi’nde E.S. isimli işçi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle eline demir parçası düşmesi sonucu kanlar içinde kaldı. Arifiye Adliye Mahallesi’ndeki iki ayrı işyerinde çalışan 2 işçi iş kazası geçirdi.