İddiaya göre bugün saat 13.05 sırasında 24 yaşındaki S.S. isimli genç Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaynarca İlçe Müdürlüğü’nde görevli babasının tabancasıyla kendini vurdu. Bir anda kanlar içinde olduğu yere yığılan genç adam ağır yaralandı. Silah sesini duyanlar ise durumu 112 Acil Servisi Komuta Merkezi’ne ihbar etti.

Ozanlar Mahallesi’nde bulunan 112 noktasından hareket eden 112 Acil Servis Ambulansı kısa sürede olay yerine geldi. Olay yerinde sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan talihsiz genç, damar yolu açılması ve mermi girişine yapılan müdahale sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Yerleşkesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Yaşanan kanlı olay sonrasında olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya el koydu. Genç adamın intihar mı ettiği, yoksa silahla oynarken kendini kazayla mı vurduğu ise netlik kazanmadı. Olay Yeri İnceleme (OYİ)  ekipleri ise evde ve olayın yaşandığı yatak odasında geniş kapsamlı inceleme yaptı.

Olayda kullanılan silaha el koyan OYİ ekipleri, yine evde yaptıkları delil çalışması sonrasında olay yerinden ayrıldı. Olayı üzüntü içinde seyir eden komşular, büyük şok yaşadı. Olayla ilgili olarak soruşturma ise sürüyor.