HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ'ın özel haberi
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan ve koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bir kahvehanenin faaliyette olduğunu ihbarını aldı. Gelen ihbar üzerien harekete geçen ekipler, söz konusu kahvehaneye baskın yaptı.

POLİSİ GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR
İçeride kağıt oyunu oynayan ve çay eşliğinde sohbet eden Irak uyruklu 15 kişi, karşılarında polisi görünce şok oldular. Kahvehaneye baskın yapan polis ekipleri, içeride bulunan kişilerin kimliklerini toplarken, baskın anı halk54.com kameraları tarafından anbean görüntülendi. Görüntülerde Irak uyruklu şahısların maske takmadan ve sosyal mesafeye uymadan kağıt oyun oynadıkları ve sohbet ederek çay içtikleri görülürken, Irak uyruklu şahısların yaşadıkları şok yüzlerine yansıdı.

CEZA ALMAMAK İÇİN BALKONDAN ATLADILAR
Kahvehane baskını için polisin geldiğini gören birkaç kişi ise balkından atlayarak kaçtı. Şahısların kaçma anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
İşletme sahibi ve kahvehanede oyun oynayan Irak uyruklu 15 kişiye maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları için cezai işlem uygulandı.