HALK54.COM
Olay, Erenler ilçesi Sakar Baba Türbesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 54 D 42** plakalı otomobil sürücüsü kavşağı döndüğü sırada arkasından gelen polis otosu sirenleri çalarak yol vermesini istedi.

Bu sırada araç sürücüsü polise sağ yanaşarak yol verirken, polis otosundaki memur aracın yanından geçerken 'Niye kavşakta aynaya bakmıyorsun' dedi. Sivil otomobil sürücüsü de 'Kavşakta niye aynaya bakayım' diyince polis ve vatandaş arasında sözlü tartışma yaşandı. Polis otosundaki memur ve otomobil sürücüsü, araçları sağa çekerken, olay yerine asayiş ekipleri de çağrıldı. 

Çıkan tartışmada otomobil sürücüsü, kendisinin sarf ettiği sözün yanlış anlaşıldığını ifade ederek "Polisler bizim başımızın tacı. Ama polisin bana bağırarak söz sarf etmesi ve benim sarf ettiğim sözün yanlış anlaşılması nedeniyle böyle bir tartışma çıktı. Ama asla polise yanlış yapma, yanlış söz söylemem mümkün değil" diyerek durumu polis memuruna anlatmaya çalıştı.

Uzun süren sözlü tartışmada polis ve vatandaş durumun farkına varınca tartışma son buldu. Polis ve vatandaş, birbirlerine sarılarak konu tatlıya bağladılar.