HALK54.COM/Emre ÇATAL
Sağanak yağışla birlikte ilk kaza haberi TEM Otoyolu Alancuma mevkiinden geldi. Şarampole uçan bir araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Ekipler bu kazaya müdahale ederken bu kez de D-100 Karayolu’nun  Serdivan kesiminden kanlı kaza haberi geldi. 112 Acil Servis ekibi bu kazaya da müdahale ederken bir kaza haberi de Pamukova’dan geldi.

Sağanak yağışla birlikte kayganlaşan yollar arasında bulunan D-650 karayolu Pamukova Mekece mevkiinde bir kaza daha meydana geldi. 112 Acil Servis Komuta Merkezi bu kazayla da ekip gönderirken, şehir merkezinde ise 2 maddi hazarlı kaza meydana geldi. Yaşanan kazalarla birlikte 6 kişi hastanelik oldu.

Yağışla birlikte yaşanan kazalar nedeniyle Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü, TEM Otoyolu ekipleri ile Karayolları 17. Şube Müdürlüğü ekipleri yollarda gerekli önlemleri aldı. 

Öte yandan yetkililer sağanak yağışla görüş mesafesinin azaldığını, yolun kayganlaştığını anımsatarak, “Araç sürücüleri trafik kurallarına riayet etsinler” uyarısını yeniledi.