Pandemi geçen yıldan beri hepimizi evlere hapsederken, bu süreçte yaşanan ruhsal sorunlar insanlarda derin izler bıraktı. Ancak 1  Temmuz'da  vakaların azalmasıyla birlikte tüm yasakların kalkmasıyla herkes gibi tüm Sakaryalılarda tatil bölgelerine akın etti.

Kimi ise fındık toplamak için köyüne yurduna giderken, pandemi de bunalan bazı Sakaryalı işadamları da Sakarya dışına kaçtı.

Kimi yanında arkadaşları ile yurtdışına kaçarak kafa dağıtırken, kimi ise yıllardır marinada bekleyen teknesini çıkartarak Ege ve Akdeniz sahillerinde tatile çıktı.

Mavi Yolculuk olarak adlandırılan bu gezilerde yaşananlar da Sakarya'ya çabuk ulaşıyor.

Medyabar'dan Aziz Güvener'in haberine göre, gazetecisinden işadamına kadar bir çok isim  Akdeniz ve Ege Sahillerinde yat ve tekneleriyle gezerken, bir işadamının teknesinde mavi yolculuğa çıktığı kız arkadaşını yatta şiddet uyguladığı iddiaları Sakarya'ya haber merkezlerine ulaştı.

Ünlü işadamının bir süredir beraber olduğu genç sevgilisine neden şiddet uyguladığı şimdilik bilinmiyor. Sevgilisini hastanelik eden ünlü işadamının hala tatilini sürdürdüğü öğrenildi.