HALK54.COM/DETAY HABER

İSTANBUL’DA NE OLDU!
İstanbul Kadıköy’deki olayda hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi stajyer avukat Tolga K., evinde buluşan arkadaş grubu sohbet etmeye başladı. Bu sırada Sakarya’nın tanınmış ailelerinden K.S.E. isimli avukat ‘Glock’ marka tabanca bir tabancayı incelemeye başladı. Ancak K.S.E. isimli genç avukat inceledi ve namlusunda ağzında mermi olan Glock marka silah birden patladı. Gaziantepli ünlü baklavacısı Coşkun K.’nin oğlu olan Tolga K. silahtan çıkan mermiyle başından yaralandı.

GENÇ AVUKAT VURULDU
Genç avukat kanlar içinde kalırken, arkadaşları durumu hemen 112 Acil Servis Komuta Merkezi’ne iletti. Yapılan ihbarla birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri yere yığılan stajyer avukat Tolga K.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansa alınan genç avukat Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan genç avukatın hastanede yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ederken, polis Sakaryalı K.S.E. İsimli avukatı gözaltına aldı.

SERBEST KALDI
İstanbul polisi tarafından gözaltına alınan genç avukat K.S.E.  arkadaşını kaza ile vurduğu belirtti. K.S.E.’nin emniyette alınan ifadesinde, silahı incelerken şarjörün takılı olmadığını sandığını, namluda kurşun olup olmadığını ise bilmediğini söylediği öğrenildi. Emniyete sorgulanan avukat K.S.E. ifadesinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na çıkarıldı. Burada ifade veren K.S.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAKARYALI AİLE
Öte yandan olay sırasında Sakaryalı avukat K.S.E.’nin yanında yine Sakarya’nın önde gelen zengin ailelerinden birisinin oğlunun da olduğu öğrenildi. Her ikisi de Sakarya’nın tanınmış ve önde ailelerinden olan iki arkadaşın karıştığı olayla ilgili İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturmasını sürdürürken, Gaziantepli baklavacının oğlu olan avukat Tolga K.’nin tedavisi ise sürdüğü öğrenildi.