//Nurettin Eryılmaz//

Kaza, Sapanca ilçesi Kurtköy okul sapağı mevkiinde meydana geldi. Caddede seyir halinde olan sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, karşı yönden gelen motosiklet sürücüsüne çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntüde, otomobilin dönüş yaptığı sırada karşı yönden gelen motosiklete çarpma anı yer alıyor.

Öte yandan 2 yıldan beri kazanın meydanda geldiği kurtköy okul sapağına kavşak projesi yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, bir türlü sonuca ulaşamadıklarını ifade etti. Kurtköy okul sapağının hata yapmaya çok elverişli bir yol olduğunu anımsatan vatandaşlar, "Burası çok tehlikeli bir 4 yol. Araçların nereden girip çıktığı belli değil. Bu trafiği bu yollar bu kavşaklar kaldırmaz. Allah korusun birinin başına birşey gelmeden hemen müdahale edilmeli. 2 senedir söylüyoruz projesini bile çizip verdik yük olmasın diye. Her zaman olduğu gibi yine biri canından olunca yapılacak ondan korkuyoruz." diyerek yetkililere seslendi.