HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Olay, Adapazarı ilçesi Orhan Camii arkasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Orhan Cami Adapazarı Belediyesine ait tuvaletin önünde bulunan parkta yanlarında kız arkadaşları bulunan S.Ö (17) ve F.G.H. (18) isimli 2 genç karşılaştı.

Önce sözlü olarak tartışan gençler, bir anda birbirlerine bağırarak kavgaya tutuştu. İki genç bıçakla birbirlerine saldırırken, bu sırada kavgayı ayırmak isteyen Seçkin İ. (54) isimli taksi şoförü, bacağına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Kavga eden 2 genç ve S.İ. ise kanlar içinde yere düştü. Kavgayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirirken, çevredekiler yerde yatan yaralı taksi şoförü Seçkin İ.'ye yardım etti. 

Bu anlarda büyük korku yaşayan vatandaşlar yaşananları izlerken kavga eden taraflardan biri ise farklı bir noktada polis ekiplerince yakalanarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla Toyota Acil Yardım Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kavga esnasında bölgede bulunan vatandaşlar büyük panik yaşarken, polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay anını anlatan görgü tanığı Ömer Pınarlı isimli vatandaş, “Burada birbirlerini kovalıyorlardı, ayırmaya çalışan adamı bıçakladılar burada. Burada baya bağırdılar, kapıştılar ayırmaya çalıştık ama ayıramadık. 2 tane bayan, 2 erkekti. Bayanlar kaçtı” dedi.