Birimi :SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:01.10.2020 günü Esentepe Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan Öğrenci Yurdunda Müşteki A.D.(K.1965) isimli şahıs yatak ranzasının ayak başparmağına düşmesi sonucu yaralandığını olay ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını belirtmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - GEYVE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:01.10.2020 günü Müşteki U.K.(E.1995) isimli şahıs fabrikada koli yüklediği esnada kolundan hafif şekilde yaralandığını, olay ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - GEYVE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:01.10.2020 günü Alifuatpaşa Mahallesi Adapazarı Caddesi üzerinde faaliyette bulunan Fabrikada çalışan B.S.(E.1996) isimli şahıs paletlerin üzerinde dizili olan kolilerin devrilmeye başladığını kolilerden kendini korumak için geri çekildiğinde transpaletin sol ayağına çarpması sonucu yaralandığını, olay ile ilgili kimseden şikâyetinin bulunmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - GEYVE

Olay Adi :MALA ZARAR VERME

Olay Özeti:01.10.2020 günü Alifuatpaşa Mahallesi Suat Yalkın Caddesi üzerinde A.A.(E.1965) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 27 ARS ** plaka sayılı Tırın yol kenarında park halindeki 54 AEM ** plaka sayılı araca sürtmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - PAMUKOVA

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti:01.10.2020 günü Y.Y.(E.1979) isimli şahıs kızı E.Y.'nın kayıp olduğunu, kızının hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - PAMUKOVA

Olay Adi :KAYIP EŞYA

Olay Özeti:01.10.2020 günü A.Ç. isimli şahıs Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde siyah renkli Samsung marka cep telefonunu kayıp ettiğini, telefonunun bulunarak kendisine teslim edilmesini istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SAPANCA

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:01.10.2020 günü Rüstempaşa Mahallesi Ersin Caddesi üzerinde M.U.(E.1972) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan motosiklet ile H.B.(E.1984) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 55 D ** plaka sayılı motosikletin karıştığı kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.