Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :05.10.2020 günü Ankara Caddesi ile Yeğenler Caddesi kesişiminde 54 YP** plaka sayılı araç sürücüsü C.P. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan araç ile yaya S.K.'ye çarpması sonucu meydana gelen kaza olayı ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :05.10.2020 günü Ünal Ozan Caddesi üzerinde 54 FP** plaka sayılı tır sürücüsünün yaya S.Y. M.D. isimli şahsa geri giderken çarpması sonucu meydana gelen kazada yaya şahsın hafif şekilde yaralandığı bildirilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :MALA ZARAR VERME

Olay Özeti :04.10.2020günü F.K. isimli şahıs ikametinin önüne park ettiği 54 FK ** plaka sayılı aracının yanına geldiğinde arka tampon sağ tarafında göçük ve sürtme izi olduğunu gördüğünü, olay ile ilgili şikayetçi olduğunu beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :05.10.2020 günü Arifiye terminal kavşağı Bilecik-Eskişehir yolu sapağı köprü üzerinde sürücülüğünü E.K.'nın yaptığı 54 AAU** plakalı araca E.T. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 AEB ** plakalı motosiklet ile arkadan çarpması neticesi meydana gelen kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ERENLER

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti :05.10.2020 günü Müşteki B.B.H. isimli şahıs babası Y.H.'nun kayıp olduğunu, babasının hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ERENLER

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti :03.10.2020 günü Dilmen Mah. 6*** sok. sayılı yerde meydana gelen Kayıp Şahıs olayı ile ilgili Müşteki A.T. eşi G.T.' ın kayıp olduğunu, eşinin bulunmasını istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :03.10.2020 günü Serdivan Arabacıalanı Mahallesi Mert Sokak üzerinde 54 B *** plaka sayılı kamyonet ile M.B. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 26 BP ** plaka sayılı motosikletin karıştığı kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :05.10.2020 günü Kazımpaşa Mahallesi 18 Nisan Caddesi üzerinde D.Ü. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 67 DT** plaka sayılı araç ile İ.H. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 ABJ ** plaka sayılı aracın karıştığı kazada tarafların hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları bildirilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - AKYAZI

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :05.10.2020 günü Ömercikler Mahallesi Yahyalı Caddesi üzerinde sürücülüğünü N.C.'nun yaptığı 54 KD ** plakalı araç ile S.Y. isimli çocuğa çarpması sonucu meydana gelen kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - FERİZLİ

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :04.10.2020 günü S.Ş. isimli şahıs sevk ve idaresinde bulunan 54 DB** plaka sayılı aracı ile Karasu-Adapazarı istikameti üzerinde seyir halinde ilerlerken 54 PL ** plaka sayılı aracın kendi aracına çarparak zarar verdiğini, olay ile ilgili şikayetçi olduğunu beyan etmesi üzerine tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - KARASU

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :02.10.2020 günü S.G. isimli şahsın iş kazası nedeni ile hastaneye geldiği, şahsın genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak ileri tetkik ve tedavi için bir üst kuruma sevk edildiğinin bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.