Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti:20.10.2020 günü Müşteki Ş.Y. isimli şahıs kızı R.Y. nin kayıp olduğunu, kızının hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmesi üzerine konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:20.10.2020 günü Cumhuriyet Mahallesi Bankalar Caddesi üzerinde O.K. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 T** plaka sayılı araç ile yaya N.Ö.'e çarpması sonucu meydana gelen kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:20.10.2020 günü Çark Caddesi Atatürk Lisesi önünde 54 BL** plaka sayılı aracın Müşteki İ.Y.'nun kullanımındaki motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen olay ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :KAYIP EŞYA

Olay Özeti:20.10.2020 günü Polis Merkezi Amirliğimize gelen C.Ç. isimli şahıs cep telefonunu kaybettiğini beyanla müracaatta bulunmuş olup tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :KAYIP EŞYA

Olay Özeti: 20.10.2020 günü saat:18.00 sıralarında polis merkezimize gelen S.S. isimli şahsın alınan ifadesinde; cüzdanını kaybettiğini bulunarak teslim edilmesi istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

Birimi :SAKARYA - ERENLER

Olay Adi :MALA ZARAR VERME

Olay Özeti :20.10.2020 günü Yeşiltepe Mah. 8048 Sokakta meydana gelen Mala Zarar Verme olayı ile ilgili Müşteki B.Y. kiralık filo aracı olan 34 CJU ** plaka sayılı aracı park ederek ofisine gittiğini daha sonra aracın yanına gittiğinde sol ön farı ve çevresinde çizik ve göçük ile kırmızı boya sürüntülerinin olduğunu gördüğünü, olay ile ilgili davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:20.10.2020 günü İstiklal Mahallesi Bağlar Caddesi üzerinde 54 EZ** plaka sayılı araç sürücüsü M.E.İ. ile 54 AAY** plaka sayılı motosiklet sürücüsü M.F.E. arasında meydana gelen kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti:20.10.2020 günü saat:09:00 sıralarında idaremiz Köprübaşı Mah. Gökkuşağı Sk. sayılı adresten ayrılan M.N.D. isimli şahsın kayıp olması ile ilgili olarak müracatta bulunan Müşteki C.D. isimli şahsın ifadesi alınarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - HENDEK

Olay Adi :TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti :20.10.2020 günü Köprübaşı Mah. D-100 karayolu üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 40 AD ** plaka sayılı araç sürücüsü M.K. isimli şahsın 1,23 promil alkollü olduğu tespit edilmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - KARASU

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:20.10.2020 günü 54ADP** plaka sayılı araç ile 34 ZR** plaka sayılı marka motosikletin karıştığı kaza olayında motosiklet sürücüsü R.A. isimli şahsın yaralandığının bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - KOCAALİ

Olay Adi :KAYIP EŞYA

Olay Özeti:20.10.2020 günü A.Ç. isimli şahıs Atakan Sok üzerinde bulunan işyerinden alış veriş yaptıktan sonra cüzdanını kayıp ettiğini, cüzdanının bulunarak kendisine teslim edilmesini istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.