Birimi:SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi:TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :25.10.2020 günü Müşteki H.H.T.(E.2002) isimli şahıs iş yerinde garson olarak çalıştığını mola esnasında elindeki kahveyi ayağına dökülmesi sonucu yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi:TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:27.10.2020 günü Kemalpaşa Mahallesi 33. Sokakta Müşteki E.S.(E.1994) isimli şahıs ikametinde bulunan eşyaların yerini değiştirmek amacıyla mobilya taşırken parmağının dolabın altında kalması sonucu hafif şekilde yaralandığını olay ile ilgili davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi:TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:27.10.2020 günü Arifiye Arifbey Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde M.M.(E.1975) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 06 GKR ** plaka sayılı aracın bisiklet sürücüsü B.B. isimli şahsa çarpması sonucu meydana gelen kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - HENDEK

Olay Adi:KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti :27.10.2020 günü Müşteki A.Ş.A.(E.1959) isimli şahıs oğlu K.A. dan haber alamadığını, oğlunun hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - PAMUKOVA

Olay Adi:TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti:27.10.2020 günü Yenice Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde durdurulan araç sürücüsü Şüpheli S.G.(E.1993) isimli şahsın 4,25 Promil alkollü olduğu tespit edilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - PAMUKOVA

Olay Adi:KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti:27.10.2020 günü Müşteki M.Ö. isimli şahıs babası olan H.Ö.'nün kayıp olduğunu, babasının hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - SAPANCA

Olay Adi:MALA ZARAR VERME

Olay Özeti:27.10.2020 günü Rüstempaşa Mahallesi Nurettinbey Caddesi üzerinde S.K.(E.1981) isimli şahıs sevk ve idaresinde bulunan 34 LD ** plakalı araç ile seyir ettiğini, yolun kenarında inşaat alanında beton mikseri aracının beton döktüğü esnada borusunun patlaması neticesi aracına harç geldiğini ve aracın maddi hasar oluştuğunu beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - SAPANCA

Olay Adi:TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :27.10.2020 günü Kurtköy Yavuz Selim Mah. Anadolu Otoyolunda B.K.(E.1953) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 37 SL ** plaka sayılı araç ile karıştığı kazada Müşteki F.K.(E.1981) isimli şahsın hafif şekilde yaranlandığının bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi:MALA ZARAR VERME

Olay Özeti:26.10.2020 günü Polis Merkezi Amirliğimize müracatta bulunan Müşteki M.T., Ozanlar Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde bulunan Hakmar Market'in önündeki ışıklarda plakasını alamadığı bir aracın kendisi aracının arka tarafına çarpıp kaçtığını beyan etmiş. Tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi:TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :26.10.2020 günü saat 10.40 sıralarında S.T.'in kullandığı 54 TL** plakalı araç ile S.T.'nın kullandığı motosikletin kaza yaptığı motosiklette bulunan S.T. ile N.E.K. isimli şahısların hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları anlaşılmış. Konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi:KAYIP EŞYA

Olay Özeti:26.10.2020 günü Polis Merkezi Amirliğimize gelerek pasaportunun kaybolduğunu beyan ederek müracaat eden G.A.Ç. isimli şahsın müşteki olarak ifadesi alınmış. Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi:SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi:TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti:26.10.2020 günü saat 01.15 sıralarında görevlilerimizce durdurulan 54 BC ** plaka sayılı aracın sürücüsü Şüpheli İ.T. isimli şahsın 1.38 promil alkollü olduğu anlaşılmış olup, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi:SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi:TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti:26.10.2020 günü saat:04:50 sıralarında Serdivan İstiklal Mahallesi Safrancık Sokak üzerinde üzerinde ruhsatsız ve plakasız motosikleti ile maddi hasarlı trafik kazısna karışan motosiklet sürücüsü M.A. isimli şahsın 1.84 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi:SAKARYA - FERİZLİ

Olay Adi:KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti:26.10.2020 günü şahsen müraacata gelen E.T. isimli şahıs eşi olan E.T.' ın dün gece yani 25.10.2020 günü akşam 18.30 sıralarında evden ayrıldığını bir daha eve gelmediğini bulamadıktan sonra müraacatçı olmak üzere Polis Merkezi Amirliğine geldiğini beyan etmiş. Konu hakkında tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - KARASU

Olay Adi:TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti:26/10/2020 günü Yeni Mahalle Gazinolar Mevkii girişinde yapılan uygulamada durdurulan 06 BS** plaka sayılı aracın sürücüsü İ.H. isimli şahsın 183 promil alkollü olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - KAYNARCA

Olay Adi:TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:26.10.2020 günü saat:16.00 sıralarında Kaynarca Devlet Hastanesine düşme vakası olarak getirilen N.A. yapılan ilk tedavi sonrasında Yenikent Devlet Hastanesine sevk edilmiş, konu ile ilgili C. savcısına bilgi verilmiş alınan talimat ile çalışmalar başlanılmıştır.

Birimi:SAKARYA - KAYNARCA

Olay Adi:TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:26.10.2020 günü saat 22.20 sıralarında Kaynarca İlçe Devlet Hastenesi görevlisinin Kaynarca Polis Merkezi Amirliği'ni arayarak yaşı küçük İ.K. isimli şahsa adli doktor raporu tanzim edildiğini bildirmesi üzerine ekip olarak hastaneye geçilmiş. Çocuğun babası olan B.K. ile yapılan görüşmede kızları olan İ.K.'ın oyun oynadığı sırada kapının pervazına çarptığını bildirmiş. Tahkikata başlanmıştır.