Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti:Polis Merkezine müracatta bulunan Müşteki N.K.K., öz ablası N.K.'dan 16.12.2020 günü saat 19:00'dan itibaren haber alamadığını beyan etmesi üzerine gerekli tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:S.B.'in sevk ve idaresindeki 54 EB ** plaka sayılı araç ile yoldan karşıya geçmekte olan yaya C.C. isimli şahsa çapması neticesinde C.C. isimli şahıs hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti :Polis merkezimize müracatta bulunan E.K. annesi Z.B.ın kayıp olduğunu ve haber alamadığını, annesinin hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ERENLER

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :17.12.2020 günü H.F. isimli şahıs idaresindeki üç tekerlekli elektrikli bisikletle Sakarbaba Caddesinde bulunan Çarşamba Pazarı Kavşağında plakasını bilmediği beyaz renkli bir kamyonetin aracına sağ kısmından çarpması sonucu kaza olayının meydana geldiğini davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi :TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti :17.12.2020 günü Serdivan Arabacıalanı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde durdurulan 59 FC** plakalı araç sürücüsü Ö.F.Y. isimli şahsın 1,27 promil alkollü olduğu anlaşılmış hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - AKYAZI

Olay Adi :KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti:17.12.2020 günü M.S.T. isimli şahıs babası S.T.'in evden çıktığını ve birdaha kendisinden haber alamadıklarını, babasının hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - HENDEK

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :17.12.2020 günü Yeni Mahalle 2166 Sokakta 54 KF** plakalı araçla 54 AAB** plakalı araç arasında meydana gelen kazada 54 KF ** plakalı araç sürücüsü H.A. ile yolcusu E.K. nin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı bildirilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SAPANCA

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :17.12.2020 günü Kurtköy Fatih Mahallesi İzmit Caddesi üzerinde 41 HD* plaka sayılı araç sürücüsü G.B., 54 VL** plaka sayılı araç sürücüsü T.T. ve 34 JA ** plaka sayılı araç sürücüsü Y.K. isimli şahsın karıştığı trafik kazasında taraflar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.