Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:20/01/2021 tarihinde Adanan Menderes Caddesi üzerinde Ş.B.(K.1986) isimli şahsın kullanmakta olduğu 54 AN *** plakalı araç ile M.D.(E.1989) isimli şahsın kullanmakta olduğu 34 PP *** plakalı aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilgili tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)

Olay Özeti:21.01.2021 günü saat 20:15 sıralarında *** Mahallesi *** Caddesi üzerinde görevlilerimizce durdurulan 54 B *** plakalı aracın sürücüsü olan F.B.(E.1996) isimli şahsın 1.87 promil alkollü araç kullandığı tespit edilmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:18.01.2021 günü saat 08:30 sıralarında meydana gelen İş Kazası sonucunda Müşteki M.A.Ç.(E.1967) isimli şahsın sağ el iki parmağından yaralandığı, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığı anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :KAYIP EŞYA

Olay Özeti:21.01.2021 günü müracaatta bulunan H.G.(K.1981) isimli şahıs 19 US *** plakalı aracını arızalı olması sebebiyle hurdaya ayıracağından dolayı 2020 yılı Haziran ayında Eskişehir Sanayisinde boş bir yere bıraktığını, 21.01.2021 günü aracını hurdaya ayırmak için notere gittiğini ancak noterin işlemler için araca ait plakaları istediğini, aracın plakasının olmadığını kayıp olduğunu, kayıp olan ve aracın üzerinde bulunan 2 adet 19 US *** sayılı plaka ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:03.01.2021 günü saat 21:00 sıralarında A.F. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur M.M.G.(E.1992) isimli şahıs fabrikada çalışırken el matkabını kullandığı sırada bir anlık dalgınlık ile elinden düşüp sağ ayağına denk gelmesii sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:08.01.2021 günü saat 18:30 sıralarında O. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur Ü.K.(E.1997) isimli şahıs fabrikada çalışırken mesai arkadaşının elindeki çekici çektiği sırada burnuna denk gelmesi sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:13.01.2021 günü saat 06:45 sıralarında E.G. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur N.Y.(E.1974) isimli şahıs fabrikada çalışırken büyük kazanın üstüne çıktığı ve indiği sırada düşüp sol dirseğini vurması sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:14.01.2021 günü saat 17:30 sıralarında B.T. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur V.Z. (E.1995) isimli şahıs Kaynak bölümünde çalışırken malzemeye çekiç ile vurmaya çalıştığı esnada sol el orta parmağına denk gelmesi sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :KAYIP EŞYA

Olay Özeti:21.01.2021 günü müracaatta bulunan Mağdur M.B.(E.1977) isimli şahıs Hanlı Merkez Mahallesi 18.Sokak **** sayılı adreste bulunan daha önceden metal işleri yapmak için kullanılan binayı yaklaşık bir yıldır boş durduğu, kiraya vermek istediğinde dükkan içerisindeki elektrik sayacının yerinde olmadığını fark ettiklerini ve kimseden şikâyetçi olmadığını beyan etmiş olup, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:12.01.2021 günü saat 14:00 sıralarında B.T. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur A.Y.(E.1996) isimli şahıs fabrikada çalışırken makine kalıbını bağladığı sırada matkap sol el yüzük parmağına düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:21.12.2020 günü saat 08:07 sıralarında meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Müşteki İ.G.(E.1980) isimli şahıs sevk ve idaresindeki 34 BUU *** plakalı motorsiklet ile işyerine giderken, asfalta motor yağı dökülmesinden dolayı yolun kayganlaştığını, motosiklette dengesini kaybetip yere düştüğünü, götürüldüğü hastanede yapılan tedavisinin akabinde taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş olup, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:02.01.2021 günü saat 17:00 sıralarında Y. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur İ.K.(E.1988) isimli şahıs fabrikada çalışırken raftaki demir malzeme kayıp sol el orta parmağına düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:14.01.2021 günü saat 07:40 sıralarında M.S.G.E.S. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur C.D.(E.1981) isimli şahıs fabrikada çalışırken merdiveni fark etmeyip sol ayağını çarpması sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:13.01.2021 günü saat 09:30 sıralarında A.O.Ü. isimli iş yerinde meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur C.T.(E.1985) isimli şahıs kereste taşıdığı esnada takılıp düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:14.01.2021 günü saat 12:20 sıralarında A.G. isimli iş yerinde meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur E.D.(K.1989) isimli şahıs iş yerinde çalıştığı esnada elini sıkıştırması sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:13.01.2021 günü saat 11:10 sıralarında S.İ. isimli iş yerinde meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur H.T.(E.1994) isimli şahıs iş yerinde çalıştığı esnada sol eline balyozla vurması sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:12.01.2021 günü saat 17:00 sıralarında N.Ç. isimli iş yerinde meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur A.Ş.(E.1998) isimli şahıs iş yerinde çalıştığı esnada sol el serçe parmağını sıkıştırması sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:14.01.2021 günü saat 07:45 sıralarında A.F. isimli iş yerinde meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur A.F.K.(K.1979) isimli şahıs iş yerinde çalıştığı esnada merdivenlerden düştüğünü ve ayak bileğinin burkulması sonucu hafif şekilde yaralandığını, hastaneye gittiğini ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:14.01.2021 günü saat 14:40 sıralarında O. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur S.S.(E.1983) isimli şahsın iş yerinde çalıştığı esnada hafif şekilde yaralandığı, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığı anlaşılmıştır. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi :İŞ KAZASI

Olay Özeti:12.01.2021 günü saat 13:00 sıralarında T.T. isimli fabrikada meydana gelen İş Kazası ile ilgili Mağdur Y.A.(K.1997) isimli şahsın iş yerinde çalıştığı esnada hafif şekilde yaralandığı, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığı anlaşılmıştır. Düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Birimi :SAKARYA - GEYVE

Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:21.01.2021 günü saat 21.00 sıralarında A.B.(E.1959) isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı 34 KGG *** plakalı tırın direksiyon hâkimiyetini kaybederek yan yatması sonucu meydana gelen kazada A.B. ve tırda yolcu olarak bulunan Ş.A.(E.1958) isimli şahıs hafif şekilde yaralanmış olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.