Birimi :SAKARYA - SERDİVAN
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:06.07.2021 günü Kemalpaşa Mahallesi Sivritepe Caddesi üzerinde Müşteki S.Ç.(E.1996) isimli şahıs çalıştığı esnada 3-4 metre yükseklikten düşmek sureti ile hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığını olay ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ERENLER
Olay Adi :KAYIP ŞAHIS
Olay Özeti:06.07.2021 günü Müşteki N.K.(K.1991) isimli şahıs eşi S.K. nin kayıp olduğunu, eşinin hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - GEYVE
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:07.07.2021 günü Alifuatpaşa Mah. Adapazarı Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde meydana gelen İş Kazası olayı ile ilgili G.D.(E.1977) isimli şahıs çalışırken elinde kesi meydana geldiğini, olay ile ilgili kimseden şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - GEYVE
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:07.07.2021 günü Tepecikler Mah. İstanbul Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde Müşteki Z.D.(E.1980) isimli şahıs iş yerinde kesilen kalas parçasının karnına çarpması sonucu hafif şekilde yaralandığını, olay ile ilgili kimseden şikâyetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - KARASU
Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA
Olay Özeti:04.07.2021 günü Kabakoz Mahallesi Adapazarı Caddesi üzerinde R.T.(E.1999) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 B ** plaka sayılı araç ile karıştığı kazada E.T. ve A.K. isimli şahısların hafif şekilde yaralandığının bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SAPANCA
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:07.07.2021 günü Müşteki E.A.(E.1990) isimli şahıs Rüstempaşa Mah. İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde çalıştığı esnada sağ el parmağına metal parçasının gelmesi sonucu hafif şekilde yaralandığını, olay ile ilgili kimseden davacı veya şikayetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SAPANCA
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:07.07.2021 günü Müşteki M.M.(E.1994) isimli şahıs Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesinde bulunan iş yerinde dökümhane bölümünde döküm istasyonunda kanalı temizlemek için sehpa üzerine çıktığını sehpanın yan dönmesiyle düşerek yaralandığını, olay ile ilgili kimseden davacı veya şikayetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır

Birimi :SAKARYA - SAPANCA
Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA
Olay Özeti:07.07.2021 günü Göl Mahallesi TEM Otoyolu İstanbul istikametinde M.A.(E.1961) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 34 EG ** plaka sayılı araç ile karıştığı kazada R.A.(E.1956) isimli şahsın yaralandığının bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - SAPANCA
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:07.07.2021 günü Güldibi Mah. Gündoğdu Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde Müşteki M.G.(E.1976) isimli şahıs ahşap paletlere çivi çakma tabancası ile çivi çakarken hafif şekilde yaralandığını, olay ile ilgili kimseden davacı veya şikâyetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.