Birimi :SAKARYA - ADAPAZARI
Olay Adi :TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Olay Özeti:12.07.2021 günü Tekeler Mah. Karasu Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 54 ABK ** plaka sayılı araç sürücüsü Şüpheli Y.K.(E.1970) isimli şahsın 1.24 promil alkollü olduğu tespit edilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:19.05.2021 günü Mağdur M.A.Ç.(E.1995) isimli şahıs Arifiye’de faaliyetini sürdüren firmada işçi olarak çalıştığını, bir anlık dalgınlık ile kepçenin önüne geçtiği ve kepçe kovasının sırtına değmesi sonucu hastaneye giderek tedavisinin ardından taburcu olduğunu, iş kazası ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:27.05.2021 günü Mağdur E.P.(E.1995) çalıştığı firmanın servisinden indiği esnada ayağının boşluğa gelmesi ile düşüp sağ ayağını incitmesi sonucu hastaneye giderek tedavisinin ardından taburcu olduğunu, yaşanan salgın hastalık nedeniyle ifade vermeye gelemeyeceğini, bahse konu iş kazası ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ARİFİYE
Olay Adi :İŞ KAZASI
Olay Özeti:27.05.2021 günü Mağdur Y.U.(E.1977) Arifiye’de faaliyetini sürdüren firmada işçi olarak çalıştığını, prefabrikleri dış bölüme geçirirken sağ el işaret parmağı kesilmesi sonucu hastaneye giderek tedavisinin ardından taburcu olduğunu, yaşanan salgın hastalık nedeniyle ifade vermeye gelemeyeceğini, bahse konu iş kazası ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - ERENLER
Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA
Olay Özeti:13.07.2021 günü Müşteki M.G.(E.1972) isimli şahıs Erenler Uluyolda bulunan işyerinin otoparkında oğlu M.G.(E.2009) ile birlikte bulunduğu esnada otoparkta park halinde bulunan bir aracın geri geri çıkarken aracın tekerinin oğlunun sol ayağının bilek kısmının üzerinden geçtiğini olay ile ilgili kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - FERİZLİ
Olay Adi :KAYIP ŞAHIS
Olay Özeti:13.07.2021 günü Müşteki A.A.(E.1970) isimli şahıs oğlu olan O.A.(E.1999) un kayıp olduğunu, oğlunun hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Birimi :SAKARYA - KOCAALİ
Olay Adi :TAKSİRLE YARALAMA
Olay Özeti:13.07.2021 günü Merkez Mah. Mevlana Caddesinde E.K.(K.1996) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 34 ZU ** plaka sayılı araç ile yaya G.P.(K.1949) isimli şahsa çarpması sonucu meydana gelen kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.