Daha önceden de ailecek görüşen iki ailenin çocukları arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Aralarındaki meseleyi çözmek için Hacıoğlu Mahallesi'nden Hızırtepe Mahallesi'ne gelen genç ve arkadaşı ev sahibi A.Y (17) ile konuşmaya başladı.

Aralarındaki konuşma tartışmaya daha sonrada arbedeye dönen gençlerden biri misafir geldiği evin oğlu A.Y'yi ayağından ve kolundan yaraladı.

Çevredekilerden alınan bilgilere göre Hacıoğlu'ndan gelen gencin bıçakladığı gencin kız kardeşi G.Y. (15) ile sevgili olduğu tartışmanın da bu nedenle çıkmış olabileceği açıklandı.

Tartışma sonrasında bıçaklanan genç hastaneye giderken evin kızı G.Y. ve sevgilisi olduğu öğrenilen genç olay yerinden birlikte ayrıldı.

Olay yerine gelen polis tarafından gittikleri yerde bulunan 15 yaşındaki genç kız ve sevgilisi göz altına alındı. Genç kız ailesine teslim edilirken sevgilisi olduğu iddia edilen genç ve olaya karışan bir arkadaşı göz altına alındı.

17-18 yaşlarında olduğu öğrenilen ev sahibi genç A.Y. ise kaldırıldığı hastanede sağlık personelleri tarafından sağlık durumunun iyi olduğunu açıklanarak taburcu edildi.