HALK54.COM/Nurettin Eryılmaz - Eda Nur Atalay

Adapazarı Çark Caddesi başındaki şehrin en yüksek binası olan Hilmi Kayın İş Merkezi'nin 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden ve canına kıydığı öne sürülen 30 yaşındaki stajyer avukat Cem Sarı'nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alındı.

AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ
Cem Sarı'nın cenazesi, cenaze namazı kılınmak üzere Adapazarı Karaman Mahallesi 17 Ağustos Camii'ne getirildi. Sarı'nın ailesi ve yakınları, burada taziyeleri kabul etti. 

"BEN SENSİZ NE YAPACAĞIM OĞLUM, HAKKINI HELAL ET"
Stajyer avukat Cem Sarı'nın annesi Tülay Sarı, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Acılı anne, "Ben sensiz ne yapacağım oğlum, hakkını helal et" diye feryat etti. Acılı annenin yürekleri dağlayan feryadı karşısında Cem Sarı'nın ailesi, yakınları ve sevenleri cenazede gözyaşlarına hakim olamadı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Cem Sarı'nın cenazesi, alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde Karaman Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

NE OLMUŞTU?
Olay, Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Çark Caddesi üzerinde bulunan Hilmi Kayın İş Merkezi'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Cem Sarı, iş merkezinin 4’üncü katından düşerek hayatını kaybetmişti. 

Bölgeye giden polis ekiplerince yapılan incelemelerde Sarı’nın stajyer avukat olduğu tespit edildi. Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra Sakarya’da bir avukatın yanında staj yaptığı öğrenilen Sarı’nın cenazesi, incelemelerin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Polis ekipleri olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu konusunda araştırmasını sürdürüyor.