Edinilen bilgilere göre, Sapanca ilçesi Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde Kırkpınar yönüne giden ticari taksinin yolcuları arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taksi şoförü aracını akaryakıt istasyonuna park etti. Araçta bulunan A.B. (53) ve R.M. (48) araçtan inerek birbirlerine iddiaya göre bıçak ve kırılmış şişe ile saldırdı.

Çevrede bulunan vatandaşlar olayın daha fazla büyümemesi için tarafları ayırmak istese de kavga büyüyünce bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı müdahale ile sona eren kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan A.B. ve R.M. sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Sakarya Toyotasa Hastanesi ve Sapanca İlçe Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili araçta bulunan diğer 2 kişiyi bilgisine başvurmak üzere Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürürken olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY ANI KAMERADA
Olay anı iş yeri ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; ticari taksinin benzin istasyonunun çıkışında bulunan boş alana aracını yanaştırması, araçtan inen şahısların tartışması, 2 kişinin birbirlerine kesici aletlerle saldırması, daha sonra birlikte yere düşmeleri ve polis ve sağlık ekiplerinin gelmesi yer alıyor.