Taraklı'nın Tuzla Mahallesi’nde M.Y., ağabeyi Ş.Y. ve yeğeni Ö.Y.'yi ayaklarından ve kasık bölgesinden vurmuş daha sonrada kayıplara karışmıştı. Yaşanan olay sonrasında aile içerisinde yaşanan ve maddi konulardan kaynaklandığı düşünülen tartışmanın evveliyatının da olduğu ortaya çıktı. 

Edenilen bilgilere göre M.Y. ağabeyi Ş.Y. ve yeğeni Ö.Y. tarafından vurgun olayından önce darp edildi. Geyve'de bir çay ocağı işleten M.Y.'nin iş yerinin camlarınında ağabeyi ve yeğeni tarafından kırıldığı iddia edildi.

Yüzüne aldığı darbeler sonrasında hastanelik olan M.Y.'nin  " Bu iş burda bitmedi ben M..." diye yazarak adeta tanınmayacak hale gelen yüzünün bandajlı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Bu paylaşım sonrasında Taraklı'nın Tuzla Mahallesi'nde ağabeyi ve yeğenini ayaklarından vuran M.Y. daha sonra kayıplara karışmıştı. 

Dün gece saatlerinde Jandarma ekiplerince gözaltına alınan M.Y.'nin bugün işlemlerin ardından yargı önüne çıkartılacağı açıklandı.

Kasığından ve ayaklarından yaralandıkları öğrenilen M.Y.'nin ağabeyi Ş.Y. ve yeğeni Ö.Y.'nin ise Toyota Hastanesi'ne kaldırıldıkları ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.