HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ'ın özel haberi
Alınan bilgiye göre, Sakarya Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yücetepe'nin Erenler Dilmen Mahallesi'nde bulunan marketi, dün gece hırsızlar tarafından soyuldu. Marketin demir parmaklıklarını kesip kapı kilidini kırarak içeri giren hırsız veya hırsızlar, raflarda bulunan 15 bin TL değerindeki sigaraları çalarak sırra kadem bastılar. 

10 yıl içerisinde 3 kez marketi soyulan Sakarya Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yücetepe, halk54.com'a yaptığı açıklamada 10 gün içerisinde marketine yakın iki ayrı sitenin deposunun da soyulduğunu ancan hırsızların bulunamadığını ifade etti. 

Halk54.com'a konuşan Sakarya Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yücetepe, "Dün sigaraları yeni almış raflara yerleştirmiştim. Dün akşam saat 21.00'da işyerini dükkânı kapadım evime gittim. bu sabah ekmek arabası geldi. Beni aradı. Normalde ekmekleri dışarı bırakıp giderdi. Açtım telefonu, iç kapının açık olduğunu söyledi. Hemen evden çıkıp dükkâna geldim. Dış kapıları açtım, iç kapının kilit göbeği kırılarak içeri girilmiş, raflarda sigaraların hepsi alınmış. Yaklaşık 13 ila 15 bin TL değerinde sigaralar çalınmış. Polisi çağırdık, gelip inceleme yaptılar. Daha önce 2 kez soyulmuştum. Hırsızlar bulunamadı. O zamanda 7 bin liralık sucuk peynirlerim gitmişti. Bu üçüncü soyulmam. İnşallah bu sefer hırsızlar yakalanır. Emniyet bir an önce gerekeni yapsın, yakalansınlar. Yoksa herkese zarar verecekler" dedi.