Kaza Adapazarı Doktor Kamil Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 90 yaşında ki kadın bankaya gitmek için evinden çıktı. O esnada yaşlı kadına plakası öğrenilemeyen otomobil çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile yaşlı kadın yere düşerken, kadının yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler uzun süre uğraştı

Sağlık ekipleri yaşlı kadına müdahale etmek isterken, kadın sağlık ekiplerinin müdahalesine izin vermedi. Yaşlı kadına polis ve sağlık ekipleri tedavi altına almak için büyük uğraş verirken, kadın, "Ben çocuk değilim. Kardeşimi bekliyorum" diyerek ağladı ve ambulansa binmemek için direndi. Yaşlı kadın zaman zaman polis ve sağlık ekiplerine hareketler de savururken, polis ekipleri, yaşlı kadına her türlü detseği vereceklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Ancak yaşlı kadın ekiplere karşı gelmeye devam etti. Uzun uğraşlar sonucu yaşlı kadın ambulansa bindirilmeye ikna edildi.90 yaşındaki kadın ekipler tarafından sedyeye bindirilirken, o anda bir sağlık çalışanına çıkıştı ve "böyle insan mı kaldırılır" diyerek bağırdı. Yaşlı ekiplerin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek hastaneye kaldırılacak tedavi altına alındı.

(Medyabar)