Geyve'de Santral Meydanı'nda geçtiğimiz 17 Ağustos'ta yaşanan olayda daha önce aralarında yaşanan tartışma sonrasında dayısı Şaban Sancak'ı (50) parkta otururken gören S.Y.(25) parkta oturan Sancak'ın üzerine motosikleti sürmüş ve çarpmanın etkisi ile yere yığılan dayı Şaban Sancak başına aldığı yara sonrasında komaya girmişti.

14 gündür hastanede yaşam savaşı veren 2 çocuk babası dayı Şaban Sancak'tan bu sabaha karşı kötü haber geldi. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamayan Sancak yaşam savaşını kaybetti. 

NE OLMUŞTU?
17 Ağustosta yaşanan olaydan önce iddialara göre miras meselesi yüzünden dayı Şaban Sancak. ve yeğeni S.Y. arasında  görüş ayrılığı oldu... Tartışmanın büyümesi sonrasında  iki şahıs daha sonra sakinleştirildi.

Dayı Şaban Sancak'ın Santral Meydanı'nda oturduğunu gören yeğen S.Y. kullandığı motosikleti dayısının üzerine sürerek adama çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere yığılan adam kafasından ve vücudunun bazı yerlerinden yaralandı.

Çevreden yetişenler tarafından ilk müdahalesi yapılan Şaban Sancak ihbar üzerine olay yerine gelen 112  Sağlık Ekibi tarafından önce Geyve  Devlet Hastanesi'ne daha sonrada  Sakarya  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan adamın kafasına aldığı darbe nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu açıklanırken  polis dayısını motosikletle ezen 24-25 yaşlarındaki yeğen S.Y.'yi gözaltına aldı.