TEM Otoyolunda meydana gelen kaza da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kamyona çarptı. Çarpmanın şiddeti ile bariyerlere çarparak durabilen aracın içinde sıkışan sürücü hayatını kaybetti. O sürücünün aracı bir gün önce satın aldığı ortaya çıktı.

Tem Otoyolu Körfezli Kirazyalı mevkinde meydana gelen kazada İstanbul istikametine giden 54 ADM*** plakalı otomobil sürücüsü Adem B.'nin direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı yönde seyir halinde olan 34 JE*** plakalı kamyona arkadan çarpmasıyla meydana geldi. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Otomobil sürücüsü Adem B. otomobil içerisinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Adem B. itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılırken, daha sonra sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Adem B. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayrak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(MEDYABAR)