Kaza, Adapazarı Yenicami mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çıkarak bu sırada bebek arabasıyla yürüyen bir anneye çarptı.

Kazada kaldırımda yürüyen anne aracın altında kalırken, bebek arabasında bulunan çocuk ise kaldırımda savrularak otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Otomobil anneyi altına aldıktan sonra mağaza duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar aracın altında kalan kadına ilk yardım için koşarken, olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. 

Can pazarının yaşandığı kazada vatandaşlar, aracın altında kalan yabancı uyruklu anneyi çıkarmak için büyük çaba sarf ederek, kadını aracın altından çıkardı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı anneye ilk müdahaleyi bir beyaz eşya mağazasında yaptı. Aracın altında kalarak yaralanan anne ve kazayı hafif sıyrıkla atlatan çocuğu, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.