Geyve’deki trafik kazasında M.S. idaresindeki 54 LS plakalı araç ile S.M. isimli kadın sürücünün kullandığı 54 LS plakalı araç kaza yaptı. Kazada A.U. ve R.Ö. isimli şahıslar hastanelik oldu. Adapazarı’nda ise S.N.H.'nin kullandığı 54 ABF plakalı araç ile K.T.'nin kullandığı motosiklet çapıştı. Kazada K.T. gözlerini hastanede açtı.

Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Acarlı Sokak ile Akdarlı Sokak kesişiminde meydana gelen yaralamalı trafik kazasında H.A. idaresindeki 54 UF plakalı araç ile M.B. idaresindeki 54 AEC plakalı araç çarpıştı. Kaza sonrasında polis H.A.'nın ifadesini alırken, hastanede tedavi gören M.B.’nin ifadesi bir süre alınamadı.

Serdivan’da ise Ö.F.T. isimli şahsın idaresindeki 41 EF plakalı araç bir anda sürücünün kontrolü kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç olanca hızıyla ağaca çarparak durabilirken, araçta bulunan O.K. yaralandı. Yaralı hastanede tedavi altına alınırken, polis olaya el koydu. Hendek Bayraktepe Mahallesi’nde S.B. idaresindeki 34 BKF plakalı araç ile yan yoldan gelen K.Ö. idaresindeki bisiklet çarpıştı. Kazada S.B. hastanelik oldu.

Adapazarı Tekeler Mahallesi Kaynarca Caddesi üzerinde İ.Y. idaresinde 16 RBS plakalı araç ile S.G. idaresinde bulunan 54 AKY plakalı araç çarpıştı. Kazada H.Ç. ve S.S.A. isimli şahıslar hastanelik oldu. Serdivan Bağlar Caddesinde P. L. İsimli kurye gece yarısı kaza yaptı. Yolun kaygan olması nedeniyle motosikletin kontrolü kaybeden P.L. hastanelik oldu.