“BİR DÜNYA OKUSAM” KİTAP ÇEKİLİŞİ
“Bir Dünya Okusam” adlı kitap çekilişi 07 Aralık 2020 tarihinde adapazarimem_kultursanat_spor instagram sayfasında yayınlandı.

Pandemi sürecinde bilgisayar ekranlarına bağlı kalan öğrencileri az da olsa bu durumdan uzaklaştırmak, öğrencilerin farklı yazı türlerini tanımalarını sağlamak, onlara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve onların farklı dünyalar keşfetmelerini sağlamak amacıyla yapılan bu çekiliş, 21 Aralık 2020 tahinde sonlandırılacaktır. Sonuçlar adapazarimem_kultursanat_spor instagram sayfasında açıklanacaktır. Adapazarı ilçesindeki öğrenciler sayfayı ziyaret ederek çekilişe katılabilirler.

KATIL, KAZAN SEN DE FAYDALAN!
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: İlk etapta ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında bu çalışmanın yürütüleceğini, sonraki zamanlarda diğer gruplarla da bu tarz fark yaratan çalışmaların yapılacağını, belirtti. Bakırtaş, amacımız öğrencilerimizin kütüphanesine, bilgi birikimine, kelime hazinesine ve hayal dünyasına katkı sağlamak, her dönemde olduğu gibi bu dönemde de okuma çalışmalarına ağırlık vereceğiz, dedi.

Bakırtaş, “Bir Dünya Okusam” adlı kitap çekilişi çalışmasında kitap desteği sağlayan kurumlara da teşekkür ederek, desteğiniz bizim için çok önemli, dedi.