Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro ekibi tarafından düzenlenen ödül töreni, “Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu” nda başarıyla gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, İlçe Şube Müdürleri Ahmedlatif Şahin, Hasan Büyükbaş ve Ahmet Kıvcı tören sırasında okul müdürlerini, okul müdür yardımlarını ve öğretmenleri yalnız bırakmadılar. İçerisinde çeşitli sürprizlerin de yer aldığı ödül töreni büyük ilgi gördü.

ÇALIŞMALARINIZIN DESTEKÇİSİYİZ
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122. Maddesi ve bu maddeye istinaden hazırlanan Milli Eğitim Bakanlığı personeline Başarı, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönerge kapsamında Üstün Başarı Belgesi alınmasından dolayı, ödül alması uygun görülen okul müdürleri, okul müdür yardımcıları ve öğretmenleri tebrik etti ve bundan sonraki çalışmalarda başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Bakırtaş, emeğin karşılıksız bırakılmaması gerektiğini, hayal etmenin, harekete geçmenin, üretmenin ve çözüm önerileriyle gelişip geliştirmenin ortak amaç olduğunu, farkındalık yaratan çalışmaların desteklenmesi ve bu çalışmaların artarak devam edebilmesi adına her türlü imkanın sunulacağını belirterek, “Kurum olarak her daim en büyük destekçiniziz, hayalleriniz sınırsız, başarılarınız daim olsun.” dedi.