Tüm dünyada endişe yaratan Koronavirüs salgını nedeniyle okullarda eğitim öğretime ara verilmesi sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitime geçti.

İlimiz okullarındaki öğretmenler Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu ‘Sakarya Çevrim İçi’ çalışmaları kapsamında öğrencileriyle birebir iletişime geçerek onlara her konuda destek veriyorlar.

Öğrencilerine destek sağlayan fedakar öğretmenlerden biri de Ayşe Öğretmen. Camili Mahallesindeki Osmanbey İlkokulu 2/A sınıfı öğretmeni Ayşe Güneş ev ortamında giysi dolabını yazı tahtasına dönüştürerek küçük yaştaki öğrencilerine konuları yazarak ve anlatarak öğretmeye çaba gösteriyor. 

Görev yaptığı okulu tarafından sosyal medyada paylaşılan Ayşe Öğretmenin her koşulda öğrencilerine ulaşma ve öğretme azmi büyük takdir topladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ilimizde Ayşe Öğretmen gibi fedakarca ve özveriyle görev yapan çok sayıda öğretmenimizin bulunduğunu ifade ederek, tüm öğretmenlerimize emeklerinden ve özverili katkılarından dolayı teşekkür etti.