Şahin mesajında, ‘’Yaşadığımız bu zor günlerde siz sevgili öğrencilerimizle okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılını hep beraber kutlamayı çok isterdik’’ dedi.

Şimdi evlerimizde aynı şekilde büyük bir çoşkuyla bayramımızı kutlayacağız diyen Şahin, ‘’Bu zorlu günlerin geride kalacağını ve yeniden okulumuzda hep birlikte büyük bir çoşkuyla nice önemli gün ve haftaları öğretmenlerimizle ve arkadaşlarımızla birlikte kutlayacağımız günler yakındır. Hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın. Bu vatanı bizlere armağan bırakan Atalarımız gibi siz sevgili gençlerinde bu zorlu günleri büyük bir azimle aşacağına tüm kalbimle inanmaktayım. Bizler Altınküre Okulları olarak her zaman yanınızda bulunmaya ve siz sevgili öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Başta tüm dünya çocukları olmak üzere ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız’’ ifadelerini kullandı.

Altınküre Okulları Müdürü Serkan Şahin, mübarek Ramazan ayına gireceğimiz bu güzel günde vatan uğruna şehit düşenlere Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasını tamamladı.