Bir an önce öğrencilerine kavuşmayı bekleyen Anka Koleji çalışmalarına hız verdi. Eğitim-öğretim ile ilgili planlamalarının yanı sıra güvenlik tedbirlerini de aldı ve herkesten önce ilk adımı atarak kurumlarının tamamında Dezenfeksiyon Tüneli kurdu.

TEDBİR VAR, VİRÜS YOK! 

Okullarının ve bağlı kurumlarının her bölgesi dezenfekte edilen Anka Koleji’nde sınıflarda ve tüm kullanım alanlarında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği kurallar ve uluslararası normlar doğrultusunda gerekli tüm önlemler alındı.

ANKA’DAN SAKARYADA BİR İLK DEZENFEKSİYON TÜNELİ.

Okula girecek her öğrenci Dezenfeksiyon Tünelinden geçerek bahçeye giriş yapacak, işaretli alanlardan geçecek, binaya girdiğinde ise ellerini kullanmadan ayak basmalı el dezenfektanı (pedallı el dezenfektan standı) ile ellerini dezenfekte edip sınıflara geçiş sağlayacak. 
Sosyal mesafeye uygun oturma planına sahip sınıflar, laboratuvarlar ve atölyeler öğrencilerin güvenliği için tüm önlemler alınmış ve hareket planları belirlenmiş durumda.

HER TÜRLÜ İHTİMAL DÜŞÜNÜLMÜŞ.

Her türlü ihtimali düşünerek gerekli her önlemi alan Anka Koleji yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. "Her şeyden önce sağlık" deyimini adeta yaşayan ve yaşatan Anka Koleji bu konuda oldukça hassas olduğunu bir kere daha gösterdi. 

ANKA GÜNDEMİ VE TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR. 

Ayrıca öğretmenleri ile de bir toplantı gerçekleştiren Anka Koleji Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı açıklamaları doğrultusunda, her seviyede alınan önlemlerin üstüne bir önlem daha alarak Dezenfeksiyon Tüneli, kullanımı ve mevcut kuralları öğretmen, personel ve ekibi ile paylaşarak biz hazırız dedi.