Anka Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine yönelik TYT prova sınavını Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde gerçekleşti. Bire bir uygulanan sınavda öğrenciler TYT' de olduğu gibi kendi imkânları ile geldi. TYT sınavının bire bir uygulaması Sakarya Üniversitesi Kampusu Fen Edebiyat Fakültesi amfilerin de tatbik edildi. Anka Eğitim Kurumları Kurucusu Profesör Dr. Murat Tosun düzenlenen sınavın öğrencimizin sınav atmosferine hazırlanmaları, stres ve heyecanlarını yenmelerine yardımcı olmak adına bire bir sınavı, Sakarya Üniversitesinde düzenlendiğini belirtti.

HAZIRLIK SINAVI GERÇEĞİNİ ARATMADI
Öğrenciler sınava alınırken görevliler tarafından tokalı kemerlerler teslim alındı, suların etiketleri çıkartılı, elektronik aygıt, cep telefonu, takılar alındı, okul tarafından yapılan hazırlık çalışmalarının çok iyi organize edildiği gözden kaçmadı. Gerçeğini aratmayan sınavda 10.00 da kapılar kapatıldı, zamanında başlanan sınav yine tam zamanında bitirildi.

ANKA'LI VELİLER MUTLU
Üniversitede düzenlenen sınava birçok veli öğrencisi ile beraber geldi, bina dışında bekleyen velilerin çok mutlu olduğu gözlemlendi, Üniversite sınavına hazırlık aşamasında mesleki tanıtım, rehberlik, koçluk sisteminin yanı sıra okulun, bire bir Üniversite Kampüs'ün de yaptığı TYT uygulaması veliler tarafından taktirle karşılandı.