Düzenlenen Sakarya okul sporları online satranç turnuvası sonucunda Anka koleji Minikler, Minikler kızlar B kategorisinde il birincisi, Minikler kızlar A kategorisinde il ikincisi, Minikler Açık B kategorisinde de il üçüncüsü , Açık A kategorisinde il dördüncüsü olarak bütün kupaları kazandı. Minikler B kategorisinde Anka koleji öğrencisi Arhan Burak Yılmaz da bireysel sonuçlarda il üçüncüsü olarak madalya kazandı. Öğrencilerin Satranç Antrenörü Gürhan Kayabaş büyük gurur yaşadı.

Minikler A Açık kategorisinde Anka koleji Doruk Tufan, Ahmet Aybars Topaçoğlu, Eymen Hamza Çağlar, Enes Hasköylü, Demir Doğu, Yavuz İmamoğlu ve Egemen Aydın'dan oluşan takımda 6/9 luk performansla Doruk Tufan il dokuzuncusu oldu.
Minikler B açık kategoride Arhan Burak Yılmaz, Alper Demirbaş, Ömer Kaan Gündoğdu, Kerem Dursun, Ufuk Can, Necati Eymen Öner, Recep Serdaroğlu, Metehan Akif Sağlam, Eralp Erel'in mücadele ettiği Anka kolejinde en iyi sonucu 7/9 luk performansla il üçüncüsü olan Arhan Burak Yılmaz elde etti.

Minik kızlar A kategorisinde Anka koleji adına mücadele eden İnci Demir, Tanem Kaya, Ayza Sermi, Elif Tanrıkoluoğlu, Hatice Sare Demir, Naz Kurtay, Ceren Konar, Suennur Yavuz, Derya Nisa Kaya, Melike Nida Ovalı, Elif Serra Coşar ve Defne Buz arasında en iyi sonucu 6/9 luk performansla il beşincisi olan İnci Demir elde etti. Tanem Kaya ve Ayza Sermi de 5/9 luk sonuçla il dokuzunculuğunu paylaştı. 

Minikler kızlar B il birincisi Anka koleji turnuvaya Gamze Yeliz Koç, Ayşe Serra İsen, Gülfem Ece Sak, Azra Sert, Defne Yüksel, Asel Yılmaz, Derin Keklik, Elif Su Kocaoğlu, Deniz Yüksel, Nehir Aydın, Nazmiye Öykü Cengiz, Azra Hasköylü, Erva Baş ile katılmıştır ve Gamze Yeliz Koç 6/9 la il dördüncüsü, Ayşe Serra İsen 5/9 ile il beşincisi, Gülfem Ece Sak 5/9 ile il altıncısı, Azra Sert 5/9 ile il sekizincisi ve Defne Yüksel 5/9 ile il dokuzuncusu oldu.