TÜM KADEMELERDE İLK MODEL

Koronovirüs ile mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı EBA ile sunduğu imkânlar ile öğrencilerin evlerinden ders takibi yapmasını sağlıyor, bunun yanında ANKA Koleji öğretmenleri de derslerine girdikleri öğrencilere evlerinden teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak tüm kademelerde Sakaryada ilk canlı yayın derslerini vermeye başladı.

FARK YARATTILAR.

Eğitimde, Uzaktan Eğitim için iyi hazırlanan okul, öğretmenlerinin çekmiş olduğu ders videolarının yanında, günün belirli saatlerinde yapmış oldukları Canlı ders bağlantılarıyla öğrencileri ile interaktif iletişimlerini devam ettirerek derslerini ödevlendirme, konu anlatımı soru çözümleri ile başarılı bir şekilde yürütüyor.

TEKNOLOJİDE 1 NUMARA, ÖĞRENCİ EVİNDEN SORU SORABİLİYOR, TAHTAYA YAZABİLİYOR.

Öğrencilerin online olarak katıldıkları derslerinde soru sorabildiği, tahtaya yazı yazabildiği, kendi öğretmeni ile iletişim içerisinde olabildiği ortamda verimli bir şekilde dersler devam ediyor. Teknoloji çağı dediğimiz bu günlerde okul akademik başarısının yanında bu süreçte gösterdiği performans ile takdir topladı, tüm öğretmenlerin evlerinden, evlerinde bulunan öğrencilere teknoloji aracılığı ile ulaşması ve rehberlik dâhil her yönden öğrencilerini desteklemesi örnek bir çalışma oldu.