YARIŞMA ONLİNE YAPILDI

Öğrencilerin geçen yıl gruplar halinde katıldığı bilgi yarışması, bu sene salgın nedeniyle bireysel katılımla gerçekleştirildi. Öğrenciler ilk kez online bir bilgi yarışmasına katılmanın heyecanını yaşadı.

YARIŞMADA BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

Yarışmada Türkçe, tarih, coğrafya, genel kültür, matematik, fizik, kimya, biyoloji derslerinden üçer soru toplamda 24 soru soruldu. Yarışmayı ikinci etapta 9-A sınıfından Alperen Zirek ve 9-B sınıfından Gamze Taşdemir berabere tamamladı. Üçüncü etapta yedek sorulara geçildi. Yedek sorular kura ile belirlenirken eşitliği bozan taraf 9-A sınıfından Alperen Zirek oldu.

PROF DR. MURAT TOSUN YARIŞMACILARI TEBRİK ETTİ

Anka Koleji Kurucusu Murat Tosun yarışmaya katılan tüm öğrencileri medeni cesaretinden dolayı kutladı ve jüri üyelerine teşekkür etti. Ayrıca bu tarz yarışmaların öğrencilerin, görev ve sorumluluk duygularını gelişmesinde, toplum içinde kendilerini doğru ifade edebilme becerisi kazanmalarında, hızlı ve doğru karar verebilmelerinde, centilmence rekabet ederek kendilerine güvenlerini pekiştirmelerinde önemli etkinlikler olduğunu vurguladı. "Okulumuzda gerekli bütün önlemleri aldık ve almaya devam ediyoruz. En kısa zamanda bir araya gelmek dileğiyle herkese sağlıklı günler dilerim." dedi.