HALK54.COM/Hüseyin CUMALI'nın özel haberi
Sakarya’nın en köklü okulları arasında bulunan Atatürk İlkokulu’nun taşınmasıyla ilgili olarak son zamanlarda gündeme gelen soruları Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Halk54.com’a değerlendirdi. Atatürk İlkokulu’nun ilin en eski ve köklü okulları arasında bulunduğunu anımsatan Durmuş, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan anlaşma gereği Atatürk İlkokulu’nun bulunduğu alan otopark olacak ” dedi.

Halk54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı’nın sorularını yanıtlayan Durmuş, “Atatürk İlkokulu şehrimizde ismiyle, kurumsal kimliğiyle, öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve köklü geçmişiyle başarılı okullarımızdan birisidir. Velilerimiz, okul paydaşlarımız hiçbir endişeye kapılmasınlar. Atatürk İlkokulu aynı bölge içerisinde uygun bir binada eğitim-öğretime devam edecektir” dedi.

Durmuş, “Atatürk İlkokulu ile ilgili düşüncesi olan herkesin gönlü ve içi rahat olsun. Ayrıca yeni yapılacak olan Atatürk İlkokulu depreme dayanıklı, modern ve son teknolojiyle inşa edeceğiz” diye konuştu.