Hendek Belediyesine bağlı ekipler Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatları doğrultusunda Kurtköy mahallesinde çocukların okula güvenle ulaşabilmesi için kaldırım ve bordür çalışmaları başlattı. Kurtköy Mahallesi ile merkez okullar arasında 1 kilometre uzunluğunda yapılan yaya yolu çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Babaoğlu, “Çocuklarımız okullarına güvenli bir şekilde, rahat rahat gidip evlerine dönebilsinler diye kaldırım ve bordür çalışmaları ile yeni bir ulaşım ağı oluşturuyoruz. Yaya yolu çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Yeşilyurt İlkokulunun bahçesinde yapılan çalışmalara da değinen Başkan Babaoğlu, “Yıkılan okulun temel alanı dolgu yapıldı. Çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından kantin yolu, servis park alanı ve futbol sahası yapılarak geleceğimizin mimarı çocuklarımızın kullanımına hazır hale getirildi. Yine okul bahçesinde toplamda 1700 metrekarelik kilitli parke yapıldı. Eğitime ve mahallelerimize desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyerek muhtarlar ve vatandaşlarla görüşen Babaoğlu, gelen talepler üzerine ekiplere talimatlar verdi. Vatandaşlar ve çocuklar Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.