Okul ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

12. sınıfları ziyaretinde geçtiğimiz hafta okul çıkışında yolda buldukları, içinde 40 bin Türk lirası değerinde dövizin yer aldığı cüzdanı sahibine teslim eden öğrencilerimizi örnek davranışlarından dolayı bir kez daha tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı “Sizleri yetiştiren anne ve babalarınızdan, öğretmenlerinizden Allah razı olsun. Adaletten hiçbir zaman ayrılmayın. Kalbinizden de merhamet duygusu eksik olmasın.” dedi.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri Aziz Torlak ve Recep Yıldız’ın herkese örnek olacak davranışlarının takdire şayan olduğunu belirten Savaşçı, üniversite eğitimlerinde öğrencilerimize dört yıl süreyle burs sözü verdi.

Okul ziyaretinde şair bir öğrencinin Çanakkale Şehitleri için yazdığı şiirini de dinleyen İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı; Öğretmenler Odası'nda bir araya geldiği meslektaşlarına, çocuklarımıza kazandırdıkları örnek davranışlar nedeniyle teşekkür etti.

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın da katıldığı ziyarette Okul Müdürü Turgay Bulut, Cumhuriyet Anadolu Lisesi hakkında bilgi verdi. Müdür Savaşçı diğer ziyaretlerinde olduğu gibi öğrencilere ve öğretmenlere kitap hediye etti.