Bu süreçte çalışmaları evinden takip eden Durmuş, mesaiye başladığı ilk gün öğretmenlerimiz için yapımı tamamlanan Öğretmen Destek Merkezi hizmet binasını ziyaret etti.

Açılışı henüz yapılmayan Öğretmen Destek Merkezinde okullarımızdaki Tasarım Beceri Atölyelerinin etkin bir şekilde kullanılmasına yönelik olarak öğretmenlerimizin eğitim göreceği Ahşap ve Metal Atölyesi, FETEM Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Drama ve Müzik Atöylesi, Yazılım Atölyesi, Uzay ve Astronomi Atölyesi, Stüdyolar, Öğretmenler Odası, Masal Odası, Cep Sineması, Toplantı/Çalıştay Salonu, Çalışma Salonları, Şark Odası, Kültür Kafe gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Öğretmenlerimiz için yapılan yeni binayı gezen Durmuş, kısa bir süre önce bu binaya taşınan İl MEM Ar-Ge birimini de ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Salih Güvendi, Engin Kahraman ve Öğretmen Destek Merkezi Müdürü Mahmut Araz’ın da eşlik ettiği ziyarette başarılı çalışmaları nedeniyle Ar-Ge birimindeki öğretmenlere teşekkür eden Durmuş, Öğretmen Destek Merkezinin tüm alanlarıyla öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza hizmet edeceğini ifade etti.