Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okullar kapanmadan önce "Biz hazırız" diyerek kamuoyuna tanıttığı EBA (Eğitim Bilişim Ağı)'da yaşanan aksaklıklar velilerin tepkisini çekmeye başladı. Daha önce verilen bilgilerde ilkokul öğrencilerinde her gün girebileceği söylenen EBA internet sayfalarına ilkokul öğrencileri için kısıtlama getiren Milli Eğitim Bakanlığı yaşanacak yoğunluğun önüne geçmeye çalışmıştı.

Eba TV ortaokul kanalında yayınanan ve Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in idam edilmesinin canlandırıldığı çizgi film de Eba TV'nin bir çok eleştiri almasına neden olmuştu. Bu sabahta EBA ilkokul kanalında bu seferde Pazartesi günü öğrenciler için verilen derlerin aynısı yayınlandı. Bu yayınların TRT Rejisi tarafından sehven mi yoksa müfredat eksikliği nedeniylemi yayınlandığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Pazartesi günü yayınlanan derslerin bir kez daha tekrar edilmesi hem öğrenciler hemde öğrenci velileri tarafından tepki topladı. Uzaktan eğitim hafta içi her gün 09:00'da başlayacak. 13:00'de sona erecek. Daha sonra uzaktan eğitimi kaçıran öğrenciler veya tekrar izlemek isteyenler için 13:30'dan, 20:30'a kadar uzaktan eğitimin tekrar bölümleri yayınlanacak. Peki saat kaçta hangi ders var?

İLK OKUL DERS PROGRAMI

ORTA OKUL DERS PROGRAMI

LİSE DERS PROGRAMI