Uzaktan eğitimin hepimiz için yeni bir süreç olduğuna vurgu yapan İl Millî Eğitim Müdürü Durmuş, öğretmenlerimizin bu sürece yüksek bir performansla destek olduklarını ifade etti.

16 ilçeden fizik öğretmenlerini temsilen toplantıya katılan zümre başkanları salgın sürecindeki faaliyetler hakkında bilgi verirken yeni eğitim-öğretim yılında uygulanacak ders çalışma yöntemlerinden örnekler sundular.

Zümre toplantılarında ders öğretmenlerinden isteklerini de ileten İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, tüm zümrelerin etkinlik havuzlarına katkı sunmasının, dersi işlerken kullandıkları etkinlikleri birbirleriyle paylaşmalarının, EBA’daki konu akışlarını takip ederek canlı dersleri EBA’yla entegre etmelerinin eğitim-öğretimin daha etkili olmasını sağlayacağını kaydetti.

Salgın sürecinin hayallerimizde ve ihtiyaçlarımızda farklılıklar meydana getirdiğine dikkat çeken Durmuş, hayatımızdaki bu yeni dönemde öğretmen yetiştirme alanındaki eğitimleri de ilgi ve ihtiyaçlara göre yeniden planlamaya çalıştıklarını belirtti.

Durmuş zümre toplantılarına her fırsatta devam edeceğini ifade ederken öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, velilerimize ve eğitim paydaşlarımıza maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermeleri çağrısında bulundu.