Bu yıl ki proje konuları ise geri dönüşüm. Gezegen Koruyucuları projesi ile geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gezegenimizi, dünyamızı korumaları için onlara örnek olmak, minik çabalarla gezegenimizi korumayı teşvik etmek için geri dönüşümü ve geri dönüşüm malzemelerini fark ettirmeyi amaçlamışlar.

Nevruz Banoğlu İlkokulu Anasınıfı öğrencileri Gezegen Koruyucuları projesinin son aşamasında aileleri ve öğretmenleri ile birlikte ana malzemeleri geri dönüşüm olan ürünler tasarlayarak çevremizde de farkındalık yaratacak bir sergi hazırladı.

 Sergi açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve velilerin de katılımları ile gerçekleştirilen  programda konuşan Okul Müdürü Soner Arabacı salgın sürecinde dahi projelerinden vazgeçmeyen Ana Sınıfı Öğretmen ve Öğrencilerine destekleri için velilerine,  sergi açılışında ve her daim yanlarında olan İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürlerine, Okul idarecilerine teşekkür etti. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen Ana Sınıfı Öğretmenleri ile emek sahibi velilerimize ve çocuklarımıza teşekkür etti.