İGEDER İŞ BİRLİĞİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ
“Online Atölye Çalışmaları” Adapazarı ilçesinde görev yapan öğretmenleri “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” nde gönüllü olarak çalışan, alanında uzman eğitmenler ile buluşturdu. Öğretmenlerin akademik ve sosyal başarılarını etkileyen, akademik ve sosyal becerilerine katkı sunan ve Covid - 19 salgın sürecindeki hafta sonu kısıtlamalarını fırsata çeviren bu çalışmalar “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” ile ortaklaşa yürütüldü.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Projeler Birimi ve Dijital Yönetim Birimi önderliğinde “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” ile iş birliği içinde 02 Ocak 2021 tarihinde başlayan “Online Atölye Çalışmaları” 07 Şubat 2021 tarihinde sona erdi. Atölye çalışmalarında “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” görevlileri tarafından, eğitmenlerin atölye çalışmalarının sonunda, katılımcı öğretmenlere sertifika verildi.

ÖĞRETMEN AYDINLIK BİR YOLDUR
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: “Online Atölye Çalışmaları” nın zorlu salgın sürecinde öğretmenlerin zamanlarını etkili kullanabilme, kendilerini geliştirebilme ve değiştirebilme adına önemli olduğunu, öğretmenlerin akademik ve sosyal becerilerine katkı sağlayabilmek adına, projeye öncülük eden “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” görevlilerine destekleri ve katkıları için teşekkür etti.

Bakırtaş; her zaman ve her yerde fedakarlık gösteren, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan öğretmenlere faydalı olanı sunmak adına planlanan bu çalışmaların karşılıksız kalmadığını belirterek, “Öğretmenler; kendini tanıyan, neyi neden yaptığını bilen bireyler yetiştirmeyi hedefleyen umut ışığının fedakar temsilcileridir, onların gelişimi ve değişimi bizlerin yol aydınlığıdır.” dedi.