İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Düzgün, Genel Müdür Yardımcısı Enis Eryaman, Eğitim Direktörü Özgür Kapan ve Bölge Koordinatörü Tülay Çubukçu Sakarya Kampüsünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji online eğitim sürecini büyük bir başarıyla tamamlamış ve 'Doğa'm Evimde' platformu, CIO Ödülleri ve IDC Türkiye Ödülü ile başarısını taçlandırmıştı.

Yüz yüze eğitime geçtiğimiz bugünlerde İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji bu başarısını yüz yüze eğitimde kaldığı yerden devam ettirmek istiyor. Bu kapsamda eğitimden sorumlu Genel Müdürlük ekibi kampüsleri ziyaret ederek ederek incelemelerde bulunuyor. Sakarya kampüsü ziyaretinde Okul Kurucu Kenan Taçyıldız, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen ekip gün boyunca Sakarya’da yürütülen faaliyetleri inceledi.

Yeni eğitim öğretim dönemi plan ve projelerini yöneticilerle paylaşan ekip, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz ulusal ve uluslararası akademik faaliyetlerimizin tamamını akademik müfredatımıza ekledik ve bunları bu yıl gerçekleştireceğiz. Salgınla ilgili tedbirleri eksiksiz alarak eğitim öğretim faaliyetlerimizi yüz yüze sürdüreceğiz. İTÜ’nün deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak eğitim öğretim faaliyetlerimizi daha da güçlü kılacağımız bir yıl planladık.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Şehrimize yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı makamında ziyaret eden ekip, “Pandemi koşullarında eğitim öğretimin aksamaması yönünde aldıkları tedbirleri paylaşıp, yüz yüze eğitim zorunluluğunu dile getirdiler.” Hayırlı olsun dilekleriyle yeni görev yerinde Savaşçı’ya başarılar dileyerek, Savaşçı adına TEMA’ya bağışladıkları fidanların sertifikasını takdim etti.